Activitats d’estiu a Olot amb la Cua del Drac

8 agost 2017

Amb l’estiu i el bon temps, arriba a Olot La Cua del Drac, les activitats que es desenvolupen a la ciutat des del mes de juliol fins a les Festes del Tura el mes de setembre.

La majoria de les activitats són gratuïtes i es desenvolupen a l’aire lliure. El programa agrupa 263 actes, organitzats per l’Ajuntament d’Olot i per diverses empreses de la ciutat. Són activitats pensades per a la gent d’Olot i la comarca, per fer en família, i de les quals se’n poden beneficiar també els turistes que ens visitin.

Música al Parc els diumenges de juliol i agost

El Parc Nou es transforma, novament, en l’escenari on escoltar concerts a la fresca en un entorn únic. Els diumenges a les 18.30 h, es podrà gaudir de Música al Parc, amb sons cubans, gospel, havaneres i música clàssica, entre altres estils. Hi actuaran la pianista Glòria Garcés i la soprano Elena Martinell, Ala Voronkova i Sergi Vicente, Carlota Deluxe i Lluís Lozano, Tànit Navarro i Rusó Sala, i els grups Arcàtia, Ensemble Una Cosa Rara, Gospel Cor Garrotxa i Salt Lake Vocal Artist.

Activitats als Museus d’Olot

Els Museus d’Olot no tanquen a l’estiu i han preparat diverses exposicions. A la Sala Oberta es pot descobrir l’interior dels habitatges dissenyats per Rafael Masó; a la Sala Oberta 2, Pep Sau presenta un recull de fotografies d’en Joan de la Fageda; al Museu dels Sants es reflexionarà sobre la diversitat de creences i les religions; i al Museu dels Volcans diverses artistes donen la seva visió particular del llop. A Can Trincheria es podran veure les millors imatges del Sismògraf 2017.

A més, els museus de la ciutat organitzen diverses visites guiades per conèixer la seva exposició permanent i el pati de l’Hospici es transformarà en una terrassa on descansar, prendre la fresca i consultar informació turística i cultural.

Sardanes, castellers, Sant Rock Festival,

També, els dissabtes de juliol i agost a les 22 h el Firal s’omplirà de sardanes. Seguint en cultura popular, Ofolk organitza un ball a la plaça amb la Companyia Torreta i els Xerrics faran assaigs a la fresca a finals d’agost perquè tothom qui ho vulgui pugui provar de fer castells.

Titelles a les places, el Sant Rock Festival, la lectura de La Càrrega per part de Narcís Comadira, la Gresca al Firal, un recorregut poètic per Olot, la Nit de les Religions, els LAPS d’estiu a la Carbonera, visites teatralitzades al voltant de Sant Esteve, monòlegs, un Talent Show i un Scape Room a la Moixina són algunes de les altres activitats de la Cua del Drac 2017.

Si a  l’estiu veniu a la Garrotxa podeu gaudir d’alguna de les activitats de la Cua del Drac. I també podeu viure l’experiència d”un vol en globus sobre els volcans de la Garrotxa 

Aquí trobareu el programa de la Cua del Drac .

Comparteix