Allarguem les promocions un mes més.

28 gener 2021

Hem d’anunciar que a causa de les restriccions de mobilitat que han afectat pràcticament tot el mes de gener i que de moment afectaran la primera setmana de febrer. Allarguem les promocions durant tot el mes de març.

D’aquesta manera totes aquelles persones que tenen feta la reserva en data oberta, tindran més possibilitats per poder viure l’experiència del vol en globus a l’hivern.

Estem desitjant poder tornar a la normalitat i que pugueu venir a gaudir d’aquesta gran experiència. Creiem que és una bona opció aprofitar els descomptes que hem aplicat al preu del vol en globus, els preus especials que ens han fet alguns allotjaments o les activitats gratuïtes complementaries al vol.

No tingueu por a fer la reserva, ja que si per algun cas no es pot dur a terme per noves restriccions de la COVID, disposem de diverses opcions per evitar perdre els diners ja pagats.

  1. En cas d’anul·lació, es pot buscar una altra data per venir a volar durant els mesos de febrer i març.
  2. En el cas d’anul·lació i no poder venir cap altra dia, us fem la devolució de la quantitat que ja s’ha pagat.
  3. En cas de no poder venir els mesos de febre o març, podeu venir la resta de l’any pagant la diferència de preu.

En aquesta situació que vivim tan excepcional volem donar-vos les màximes facilitats per poder venir a fer aquesta activitat per tal de combatre les incerteses que ens provoca la pandèmia.

Ens hem assegurat que el vol sigui 100% segur. Aplicant unes mesures que hem realitzat des de l’inici de la pandèmia i que ens han servit per no patir cap contagi ni de clients ni de treballadors.

Us animem a venir a viure aquesta experiència tan bonica i única. I aprofiteu que allarguem les promocions de gener i febre.

Ja ho sabeu, doncs:

GAUDEIX DE LES PROMOCIONS GENER I FEBRER, TAMBÉ AL MARÇ!

Reserva un vol en globus els mesos de gener, febrer i març aquí!

Reserva el vol en globus i el passeig en carruatge  aquí!

Troba la millor promoció gener, febrer i març per tu aquí!

Comparteix