Concurs fotogràfic a l’Instagram 2021.

16 febrer 2021

BASES DEL CONCURS

Continuen amb el concurs fotogràfic d’instagram, per tal de poder interactuar amb totes aquelles persones que venen a viure la nostra experiència. Una vivència inoblidable que permet gaudir d’uns paisatges i vistes magnífics.

Per tal d’immortalitzar aquests moments, us proposem que captureu aquests instants i els compartiu amb nosaltres: amb només 4 senzills passos, podreu participar i guanyar grans premis.

  1. Feu una foto del vol en globus.
  2. Pengeu-la a Instagram.
  3. Etiqueteu la foto amb @voldecoloms.
  4. Escriviu l’etiqueta #voldecoloms en el text.

Seguint aquests passos, entrareu en el concurs per aconseguir ser la millor foto del mes. El nostre personal escollirà les 3 millors fotos, que es penjaran a l’Instagram de Vol de Coloms, perquè els nostres seguidors puguin votar la que més els agradi. La foto amb més agrades, serà la millor foto del mes.

Ser la millor foto del mes et dona l’oportunitat de ser la millor foto de l’any, escollida entre les 12 fotos guanyadores de cada mes. Per tal de poder tenir una opinió professional i contrastada, la foto l’escollirà un fotògraf professional.

Participar en aquest concurs et permet guanyar grans premis:

MILLOR FOTO DEL MES:

MILLOR FOTO DE L’ANY

  • VOL EN GLOBUS EXCLUSIU ENTRE SETMANA PER A 4 PERSONES.
    • Un vol en globus amb la nostra cistella especial exclusiva per a 4 persones. Una manera diferent de volar assegut en uns seients com si fóssiu en un cine.
    • Un premi valorat en 980€.

La millor foto de novembre i desembre, sortirà al calendari de l’any 2023 per tal de poder tenir el calendari físic del 2022 el desembre de 2021.

Els premis del concurs s’hauran de recollir a Vol de Coloms, en el cas d’haver d’enviar els obsequis, el cost de l’enviament serà a càrrec de la persona guanyadora.

No ho dubteu i participeu en el concurs fotogràfic.

Comparteix