Carns i cuits Mas Quintana

22 febrer 2024

En Xevi és qui està al capdavant de Carns i Cuits Mas Quintana, una de les parades que formen part de la plaça mercat d’Olot. Ell és qui va agafar el relleu de la seva mare, que un temps abans de jubilar-se, ella i el seu fill van posar sobre la taula què fer amb el negoci.

En Xevi no era carnisser però es va engrescar a seguir el llegat, i des de fa uns 16 anys que és la cara visible de la carnisseria. I n’està encantat, sobretot tenint un espai a la plaça mercat. Diu que és com una gran família, molt diferent de tenir una botiga aïllada en un local fora del recinte. Creu que el mercat és un lloc de venda però també de passeig i d’observació. El client té la sensació d’estar en un centre comercial de l’alimentació on s’hi troba de tot i amb productes de casa. A més, diu, entre els placers hi ha molt bona relació i hi ha una competència molt controlada ja que hi ha dues parades de cada producte i cap client es queda mai sense servei.

A Carns i Cuits Mas Quintana s’hi troba xai i vedella. Tot i no tenir granja pròpia, tota la carn prové d’un criador de la Garrotxa i en Xevi hi està en contacte permanent per no perdre’s cap etapa del procés fins que el posa a la venta.

El seu porducte estrella és l’hamburguesa de vedella, però també hi ha elaborats que surten molt bé, diu en Xevi, com són els canelons, que tenen molt d’èxit.

A la parada són 4 persones treballant. Ens diu que el perfil del comprador s’ha diversificat moltíssim des que hi ha el nou edifici. Cada vegada més hi va gent jove, i sobretot, joves que acaben de ser pares. La fidelitat s’aconsegueix, a banda del bon producte, també amb el tracte que es tingui amb el client.

Ja ho saps, doncs:

Visita Carns i Cuits Mas Quintana a la plaça mercat aquí

Reserva un vol en globus en promoció el mes de febrer aquí!

Reserva el vol en globus en família aquí!

Comparteix