Concurs de fotografia a l’Instagram 2022.

16 febrer 2022

BASES DEL CONCURS

Continuem amb el concurs de fotografia a l’Instagram, per tal de poder interactuar amb totes aquelles persones que venen a viure la nostra experiència. Una vivència inoblidable que permet gaudir d’unes vistes i uns paisatges magnífics.

Per tal d’immortalitzar aquests moments, et proposem que capturis aquests instants i els comparteixis amb nosaltres: amb només 4 senzills passos, pots participar i guanyar grans premis.

 1. Fes una foto del vol en globus.
 2. Penja-la a Instagram.
 3. Etiqueta la foto amb @voldecoloms.
 4. Escriu l’etiqueta #voldecoloms en el text.

Seguint aquests passos, entraràs en el concurs per aconseguir ser la millor foto del mes. El nostre personal escollirà les 3 millors fotos, que es penjaran a l’Instagram de Vol de Coloms, perquè els nostres seguidors puguin votar la que més els agradi. La foto amb més agrades, serà la millor foto del mes. 

Ser la millor foto del mes et dona l’oportunitat de ser la millor foto de l’any, escollida entre les 12 fotos guanyadores de cada mes. Per tal de poder tenir una opinió professional i contrastada, la foto l’escollirà un fotògraf professional.

Participar en aquest concurs et permet guanyar grans premis:

MILLOR FOTO DEL MES

 • SORTIR AL CALENDARI ANUAL.

MILLOR FOTO DE L’ANY DEL CONCURS

 • VOL EN GLOBUS COMPARTIT ENTRE SETMANA PER A 2 PERSONES.
  • Un vol en globus per la Garrotxa. Una experiència per conèixer els volcans des de l’aire.
 • HABITACIÓ DOBLE (FERRADURA, GARBELL O JOU) A L’HOTEL MAS LA FERRERIA****.
  • Mas la Ferreria és un hotel de 4 estrelles, ubicat a Bianya, una zona rural i tranquil·la de la Garrotxa. Un edifici completament reformat que data de finals del segle XIV.
 • ÀPAT AL RESTAURANT CA L’ENRIC* PER A DUES PERSONES.
  • Restaurant guardonat amb 1 estrella Michelin. Serveix un menú degustació que combina tradicionalitat i cuina d’autor, amb productes de temporada i proximitat.
 • Un premi valorat en 870€.

La millor foto de novembre i desembre, sortirà al calendari de l’any 2024 per tal de poder tenir el calendari físic del 2023 el desembre de 2022.

Els premis del concurs s’hauran de recollir a Vol de Coloms, en el cas d’haver d’enviar els obsequis, el cost de l’enviament serà a càrrec de la persona guanyadora.

No ho dubtis i participa en el concurs de fotografia a l’Instagram.

Comparteix