Festival MOT

10 març 2021

Torna el festival MOT. Després d’haver d’anul·lar, a contracor l’edició de l’any 2020 per l’aparició de la COVID, aquest any 2021, tot i les restriccions que encara es mantenen, podran realitzar aquest festival literari.

Però què és el festival MOT?

Com hem dit anteriorment és un festival literari, organitzat conjuntament entre els ajuntaments d’Olot i Girona. Una col·laboració entre les dues ciutats de la província de Girona amb el tret característic de l’excel·lència en els ponents i les propostes literàries.

Aquest any 2021 l’àmbit temàtic està dedicat als processos creatius multidisciplinaris i com la literatura els pot transmetre amb les paraules.

Les diferents activitats es realitzaran en dues setmanes diferents. El 18, 19 i 20 de març podem gaudir de cada una de les ponències i xarrades a Girona, en concret al Centre Cultural La Mercè i als Jardins de la Rosaleda. El següent cap de setmana, seran a la capital de la Garrotxa. Els dies 25, 26 i 27 de març a la Sala El Torín, la plaça de Braus o al Teatre Principal d’Olot.

El festival MOT 2021, per poder-se adaptar a la situació actual, proposa un festival híbrid amb els actes presencials amb totes les mesures necessàries i a la vegada ens permet veure totes les activitats de forma virtual a través del seu canal de Youtube.

Ja ho sabeu, doncs:

GAUDEIX D’AQUEST FESTIVAL LITERARI!

Més informació del festival MOT aquí!

Descobreix tots els actes del festival aquí!

Coneix la Garrotxa des de l’aire aquí!

Comparteix