Del món dels contes a Vol de Coloms

16 gener 2019

Hi havia una vegada un nen que volia volar entre els núvols, veure què hi havia més enllà de les fronteres naturals. Ell sabia que era possible perquè havia vist els estilitzats ocells de la Garrotxa aixecar el vol centenars de cops. “És tan fàcil”, pensava.

Realment no s’equivocava: per a ells, els ocells, tot és molt fàcil, només han d’obrir les ales i volar; però per a nosaltres, els humans això de volar és un altre cantar (i mai millor dit). El petit nen no entenia per què no podia fer les coses que els altres sí que podien fer. Sovint es quedava badant mentre observaven la lluna. “Quina sort que té”, pensava. Fins que un dia que s’havia quedat adormit a la gespa d’un gran prat verd i lluminós va marxar el sol. Què era allò? no havia vist mai una cosa igual. El nen havia escoltat històries sobre els eclipses, però allò no era cap eclipse. Era un globus aerostàtic!

De vegades les coses que semblen fàcils són les més difícils, i realment el més difícil és molt fàcil. Pot ser tan fàcil com venir a Vol de Coloms: tenim una llarga experiència i tots els coneixements necessaris perquè el teu vol amb nosaltres sigui un record únic.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix