Del que un vol a Vol de Coloms

23 gener 2019

Diuen que dos no discuteixen si un no vol. I és que les persones sovint es descentren influïts per la por. Hi ha moltes coses que ens poden fer perdre el cap, com per exemple els esports. A vegades, les pujades de to de certs aficionats han estat notícia. Ben populars han sigut les discussions entre els seguidors del món del futbol a Argentina amb els seguidors del River i el Boca.

Si recordem el Barça de Guardiola i el Madrid de José Mourinho molta gent coincidirà que durant aquella època va haver-hi molta crispació. .

Una partida d’escacs pot fer perdre’ns l’oremus i una de monopoli, també. Hi ha moltes coses que la gent fa per relaxar-se, però per aïllar-se de la rutina i desconnectar no hi ha res com fer una activitat diferent en plena natura. I per desconnectar no hi ha res millor que volar en globus aerostàtic per la nostra estimada comarca de la Garrotxa.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix