Diada de Sant Jordi i vol en globus a la Garrotxa

19 abril 2015

La Diada de Sant Jordi, es celebra el 23 d’abril amb  el Dia del Llibre i la Fira de les roses , símbols de la cultura i l’amor.

Sant Jordi és el patró dels enamorats a Catalunya en record a la gesta del sant en salvar la princesa del drac. Per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l’estimada .

El que si és cert és que en aquest mateix segle, es regalava una rosa a totes les noies que assistien a la missa que es celebrava a la capella dedicada a Sant Jordi en el Palau de la Generalitat.

El dia 23 d’abril , Diada de Sant Jordi, també coincideix amb la festa del Dia del Llibre, data de la mort dels escriptors Miguel de Cervantes i William Shakesperare. La Unesco va declarar aquesta data   Dia internacional del Llibre i dels Drets d’Autor.

Si vols un regal més original per Sant Jordi , dia de la rosa i el llibre, a Vol de Coloms tenim una experiència per compartir .

Regala un vol en globus sobre els volcans de Catalunya, en data oberta a escollir el dia que vulgueu o bé el mateix dia de Sant Jordi.

T’enviem una Caixa regal a casa personalitzada per la persona a qui li fas el regal.

El dia del vol sorprèn a la teva parella amb un ram de roses i amb un missatge personalitzat que quan el globus s’enlairi podrá llegir escrit en el terra. T’estimo.

Podeu regalar un vol en globus a la Garrotxa  estándar , compartint cistella amb altres passatgers o bé un vol exclusiu només per vosaltres dos.

Més informació a:

Vol en globus a la Garrotxa

Vol en globus exclusiu per dos a la Garrotxa

Comparteix