La cuina volcànica

30 juliol 2021

La Garrotxa és una comarca que, en gastronomia, aposta pels aliments de gran qualitat i de producció local: la Cuina Volcànica, caracteritzada per plats tradicionals adaptats als temps moderns.

S’han recuperat productes que s’havien perdut a la Garrotxa com el fajol o el farro, molt utilitzats antigament i es potencien els productes singulars de la comarca volcànica: fesols de Santa Pau, formatges, embotits, carn de vedella i de xai de gran qualitat, verdures utilitzades durant anys a les cases de pagès com patates, naps etc.

Aquesta varietat de productes nodreix els restaurants de la Garrotxa amb una matèria primera extraordinària per a crear plats que et retornen a les arrels, al passat.

Gràcies a aquesta tradició i al tracte exquisit d’aquests productes dos restaurants de la zona estan premiats amb estrella Michelin, Les Cols i Ca l’Enric, dos establiments que han introduït tècniques d’avantguarda a les receptes de tota la vida de la cuina volcànica.

A Vol de coloms també tenim present aquests productes típics de la cuina volcànica durant tota l’experiència. Volem que els nostres clients provin aquesta gastronomia tan rica per això a dalt el globus donem coca de llardons i a l’esmorzar servim pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi i ratafia. Tot provinent de productors de la zona.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A PROVAR LA CUINA VOLCÀNICA DES DE L’AIRE

Feu la reserva a mida aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus amb l’allotjament per porvar la cuina volcànica aquí!

Comparteix