Experiència de team building

30 agost 2022

Una part molt important de la nostra vida la passem a la feina al costat dels nostres companys i companyes. Compartim molts moments amb ells i elles; rialles, discussions, xerrades… És imprescindible que per poder treballar bé hi hagi un bon ambient. Això s’aconsegueix primerament amb unes bones condicions dins l’entorn laboral i, en segon lloc, amb moments d’oci tots junts i juntes per desconnectar. Per aquest motiu us proposem una experiència de team building per fer tot l’equip i tenir un record que no oblidareu mai.

La idea és canviar totalment d’ambient i d’espai. Passar de l’oficina, el taller, el vehicle, la fàbrica, la botiga o qualsevol del lloc de treball que esteu i venir a fer un passeig pel cel. Us proposem venir a volar en globus per sobre la zona volcànica de la Garrotxa. Gaudir d’unes perspectives molt diferents de les que estem acostumats i flotar pel cel observant el paisatge que ens queda sota els peus.

L’activitat no només és un vol en globus d’entre 1 hora i 1 hora i mitja. També serveix per conèixer la gastronomia de la nostra terra, ja que durant tota l’experiència us oferim menjar i beure típics de la regió. Acabant amb un bon esmorzar de forquilla i ganivet tots junts en un menjador obert a la natura.

A més del vol en globus que oferim a les empreses que vulguin venir, podem cedir-vos la sala per tal de poder allargar la jornada i fer una reunió d’equip. Un espai diferent per poder continuar amb les obligacions laborals.

Si amb el vol en globus no n’heu fet prou, també us podem organitzar una jornada més llarga amb diferents serveis que tenim a la comarca. Us podem reservar activitats, allotjaments o restaurants els quals treballem.

Combinar oci i feina és una bona recepta per tenir un equip motivat i amb energia per afrontar tots els reptes que ens planteja cada dia la nostra feina. Creiem que un vol en globus pot ser una bona experiència de team building per compartir amb els companys i companyes de feina.

Ja ho saps, doncs:

Gaudeix d’una experiència única amb els companys i companyes de feina.

Fes la reserva de l’experiència de team buiding aquí!

Busca més informació de l’apartat d’empreses aquí!

Fes la reserva d’un regal d’incentiu aquí!

Comparteix