Experiència personalitzada a la Garrotxa

16 juny 2021

Creeu una experiència personalitzada a la Garrotxa, una nova forma per poder formalitzar un reserva totalment a mida.

Fins ara donàvem la possibilitat d’escollir entre un seguit de paquets organitzats on nosaltres escollíem els diferents allotjaments, activitats o restaurants que acompanyaven el vol. No obstant això, ara hem creat una nova eina perquè pugueu escollir els serveis que més us agradin.

D’una forma molt senzilla es pot crear una reserva per regalar o per a un mateix, en data oberta o en una data concreta.

Primer de tot s’han d’escollir les característiques del vol en globus (tipus de vol, nombre de persones, edats…). Totes les experiències han de tenir el vol en globus, ja que és l’activitat de la nostra empresa.

Apartat de l’experiència personalitzada per escollir el vol.

Un cop s’ha escollit el vol en globus, per una banda hi ha la possibilitat de fer la reserva a mida de només el vol en globus, anant a l’apartat de reservar o per altra banda es pot escollir algun altre servei.

Experiència personalitzada a la Garrotxa.
Apartat de l’experiència personalitzada per escollir altres serveis.

Posem a disposició tots els allotjaments, restaurants i activitats amb els quals treballem perquè pugueu escollir la data i el servei que es vulguin. Tranquil·lament es poden anar mirant les característiques de cada un, per tal de veure el que més encaixa amb els gustos i preferències de la persona que vindrà a viure l’experiència.

Experiència personalitzada a la Garrotxa.
Apartat de l’experiència personalitzada per escollir els serveis de l’allotjament.
Experiència personalitzada a la Garrotxa.
Apartat de l’experiència personalitzada per escollir els serveis del restaurant.

Un cop escollits tots els serveis que es vulguin, ja es pot anar a l’apartat reservar, com es veu a la fotografia, sempre hi ha un quadre on es pot veure els serveis que s’han anat afegint a la cistella. D’aquesta manera sempre apareix un resum de què s’ha anat escollint. En tot moment es pot eliminar i modificar qualsevol servei.

Un cop es tingui clar tot allò que es vulgui incloure en la reserva, ja es pot anar a clicar “reservar”, on s’haurà de completar la informació personal i fer el pagament de la totalitat de la reserva o d’una paga i senyal, per tal de confirmar la reserva.

Informació personal reserva vol en globus
Apartat de l’experiència personalitzada per completar la informació personal.

Com veieu en les diferents fotografies i explicacions, d’una forma molt senzilla es poden anar buscant els serveis que més agradin, i així poder crear una experiència personalitzada perfecta per a vosaltres mateixos o per a una persona estimada a la qual es vulgui fer un regal.

Una bona manera de crear una experiència totalment a mida que sempre recordareu.

Ja ho sabeu, doncs:

CREEU UNA EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA A LA GARROTXA

Feu la reserva a mida aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus amb l’allotjament aquí!

Comparteix