Quan hem d’anul·lar el viatge en globus per mal temps?

22 juny 2021

La nostra activitat està estretament lligada al temps. En ser una activitat a l’aire lliure i volar amb una aeronau que segueix la direcció del vent, hi ha la possibilitat que el viatge en globus s’hagi d’anul·lar per males condicions meteorològiques.

Per tal de poder informar el client de les previsions que tenim pel dia del vol, truquem dos o tres dies abans de l’activitat. És el moment quan les diferents pàgines meteorològiques ens aporten una informació més fiable.

Per sort, cada vegada les prediccions són més exactes i podem preveure abans si es podrà volar o no. No obstant, mai tenim la certesa 100% que allò que veiem en els mapes succeirà. Per tant, ens trobem que, a vegades, fins a última hora no sabem si aquell dia es podrà fer el viatge en globus. Per aquest motiu deixem que el client decideixi si es vol esperar fins al mateix dia del vol o si vol anul·lar la reserva.

Però quins són els fenòmens que fan que hàgim d’anul·lar el viatge en globus per mal temps?

Principalment són dos. Per una banda la pluja, ja que la tela del globus absorbiria l’aigua i augmentaria molt el pes de la vela. A conseqüència d’aquest pes el globus descendiria i obligaria el pilot a aterrar immediatament.

L’altre fenomen és el vent. Just en el moment que el globus s’aixeca i s’enlaira, és molt important que a superfície no hi hagi vent, ja que aquest moviment de l’aire lateral, podria fer que el globus impactes contra els diferents elements del voltant.

Si és el cas i s’ha d’anul·lar el viatge en globus per males condicions meteorològiques, no cal patir: mai es perdran els diners que s’han pagat. El més comú és que la reserva és canvïi per una altra data. No obstant, si no es pogués canviar per cap altre dia es faria la devolució dels diners que s’han pagat.

Per tant no s’ha de patir pel temps, ja que el que volem és que es pugui gaudir d’aquesta gran experiència. En els casos que veiem que les previsions són dolentes ja anul·lem la reserva per poder-la viure un dia amb millors condicions.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VOLAR EN GLOBUS SENSE PATIR PER LES CONDICIONS METEOROLÒGIQUES

Feu la reserva a mida aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus amb l’allotjament aquí!

Comparteix