Fira del fesol de Santa Pau i vol en globus entre volcans

8 gener 2015

La Fira del Fesol, fira de Sant Antoni a Santa Pau.

Dins el marc de la Fira de Sant Antoni la població de Santa Pau celebra la tradicional Fira del Fesol,  destacant un dels actes gastronòmics  culminants, la fesolada , que consisteix en la degustació de plats elaborats amb fesols de Santa Pau  que són presentats  per diversos restaurants de la població.

Els dies 17 i 18 de gener es celebrarà el 25 è aniversari de la “Fesolada de Santa Pau”, amb el fesol autòcton com a  protagonista . La tavella brisa de mata alta i de mata baixa són les varietats tradicionals de la població, però a la fira també hi podreu conèixer varietats foranes,com la Michigan.

Si voleu degustar-les , no us perdeu la fira!  Activitats tradicionals i artesanes, conferència-col.loqui sobre gastronomía,, lliurament del Fesol d’Or 2015 , cercaviles i grups d’animació, cantada dels goigs de Sant Antoni , patró de la fira i benedicció dels animals, sorteig del porquet de Sant Antoni, i altres activitats.

Per a més informació podeu consultar el programa .

Si veniu doncs a la Garrotxa a gaudir d’aquesta  Fira gastronòmica , aprofiteu per  viure una experiència única: un passeig en  globus sobre els volcans de la Garrotxa . Aprofiteu la nostra promoció d’hivern que inclou també l’allotjament .

Més informació a : VOL EN GLOBUS A LA GARROTXA  A L’HIVERN

Comparteix