La costa brava des de Vol de Coloms

23 agost 2023

Vol de Coloms està a uns 50 km en línia recta de la Costa Brava. Necessitem una hora en cotxe per desplaçar-nos fins a aquest paradís català d’aigües cristal·lines, cales amagades i pobles costaners plens de personalitat.

La costa gironina va des de la Cala S’Alguer fins a la tranquil·la Cala Estreta. En total té una longitud de més de 200 km de platges, cales i penya-segats.

Amb Vol de Coloms tenim la sort que no ens cal agafar el cotxe per gaudir del mar. Un cop ens enlairarem amb els globus i anem deixant els volcans sota nostra, veiem al nostre davant, tot aquest meravellós paisatge marítim. Des de la Garrotxa podem observar pràcticament tots el km de Costa Brava, des del cap de creus fins a les muntanyes de Begur.

De bon matí, moment que ens enlairem, el sol comença a aparèixer pel mar Mediterrani. Els primers rajos de llum del dia apareixent per l’horitzó, s’esmunyen per la costa i per les muntanyes de la Garrotxa, fins a arribar a tocar-nos dins de la cistella.

La direcció del globus, mai la triem, però si aquell dia el vent ve de l’oest, ens dirigirem cap al Pla de l’Estany o l’Empordà. De mica en mica el golf de Roses, el Montgrí, el cap de Creus… es va fent més gran i podem contemplar amb més detall tota la seva orografia.

Normalment, no solem aterrar a prop del mar, ja que necessitaríem vents forts per poder recorre els 50 km en línia recta amb el gas que portem. Tot i això, és tota una sorpresa que en els dies nítids hi hagi la possibilitat de veure tota la costa Gironina quan en el fons, quan es ve a volar a la Garrotxa se sol pensar que veurem la zona volcànica.

Ja ho saps, doncs:

VINE A VEURE LA COSTA BRAVA DES DE LA GARROTXA

Vine a volar en globus entre setmana aquí!

Vine a volar en globus entre setmana amb l’allotjament la nit abans aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí!

Comparteix