Nou globus Besalú

20 juliol 2021

Després d’uns anys i de moltes hores de vol, hem hagut de canviar el globus Besalú. Totes les veles tenen una vida útil a causa de la degradació del sol i l’escalfor de les flames i arriba un moment que ja no es poden utilitzar per qüestions de seguretat.

En aquest cas la vela blanca i verda del globus Besalú l’hem hagut de canviar per aquesta nova vela negra i gris com la resta de la flota que hem anat renovant. Utilitzem aquests colors perquè tenen un desgast més lent que altres i en conseqüència una durabilitat més llarga.

Les característiques del globus han canviat una mica, hem fet un globus més gran que l’antic. L’anterior era un N300 que tenia un volum de 8.500 m3 d’aire i ara és un N355B que ha augmentat fins als 11.000 m3. Aquest canvi ens permet portar una cistella per a 16 persones, que només podia portar el globus Santa Pau.

En aquests moments, després d’aquesta remodelació tenim 6 globus; el globus fageda el més petit de tots, el globus Olot, Garrotxa i Vol de Coloms de la mateixa mida que l’antic globus Besalú i el nou Besalú i el Santa Pau els més grans de la flota.

Uns canvis que són imprescindibles per tenir una activitat segura. La cura de les aeronaus és una de les prioritats per poder gaudir de l’experiència del vol en globus de forma 100% segura. Gràcies a aquest manteniment que realitzem i els rigorosos controls de seguretat anuals fan que tinguem les nostres aeronaus en les millors condicions per volar i gaudir de l’experiència.

Ja ho sabeu, doncs:

VENIU A VOLAR AMB EL NOSTRE NOU GLOBUS BESALÚ

Feu la reserva a mida aquí!

Feu la reserva del vol en globus aquí!

Feu la reserva del vol en globus amb l’allotjament aquí!

Comparteix