La Garrotxa: un entorn privilegiat des de totes les òptiques possibles

21 març 2019

La Garrotxa és una comarca envoltada d’un entorn natural privilegiat, l’immens Parc Natural de la Zona Volcànica, amb tots els de cons volcànics converteix la contemplació del paisatge en una experiència memorable. Tot i que els volcans ens deixen a tots bocabadats, la comarca alberga localitats medievals i elements arquitectònics únics.

Deixa de tocar de peus a terra tot el dia i deixa volar l’aventurer que tens a dins.  La fusió entre el color verd dels paratges naturals i les tonalitats marronoses de les pedres medievals fan que sobrevolar els racons més bonics de la Garrotxa sigui ben especial.

No podem negar que es tracta d’una bona combinació, i per això t’oferim un paquet regal que inclou una visita als centres històrics de Santa Pau, Besalú o l’Olot modernista, allotjament i vol en globus aerostàtic, entre d’altres moltes activitats que t’estan esperant. I tu, les esperes?

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil, t’oferim una experiència completa perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix