Després d’un dia d’aventura en globus, queda’t a viure l’experiència La Garrotxa al complet

10 març 2019

Quan s’acaba l’emoció d’un gran dia de vol en globus aerostàtic sobre els volcans de la Garrotxa l’enfocament canvia completament, i després és moment de descansar o bé, tot el contrari, seguir amb l’aventura! Sigui el que sigui, si estàs pensant a viure aquesta experiència, hem preparat una llista amb els 5 millors allotjaments de les terres volcàniques perquè puguis personalitzar aquesta vivència.

1. T’oferim la nostra selecció d’allotjaments singulars, en què podràs des de dormir a sobre els arbres a reposar en un pavelló de vidre que et submergeix en la natura.

2. Si t’agrada sentir-te com a casa, pots allotjar-te en un dels apartaments que et proposem, on tindràs un gran espai per acabar la teva experiència a la comarca.

3. Et presentem la nostra selecció dels millors hotels: podràs escollir la població, el tipus d’instal·lacions i un gran recull d’opcions diferents perquè facis teva l’aventura.

4. El repertori no seria autèntic si no et mostréssim les pensions de les viles amb més encant de la comarca, una situació cèntrica en un entorn urbà, però totalment integrat en la natura.

5. I, per acabar, però no per això menys important, la selecció de cases rurals situades en indrets amb vistes incomparables i amb possibilitat de fer passejos espectaculars per la natura.

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil, t’oferim una experiència completa perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix