Oferta entre setmana a la Garrotxa

21 juny 2022

Durant la setmana, sempre pensem amb la rutina, la feina, l’escola, els encàrrecs, fer esport… I deixem el cap de setmana pel descans i l’oci. Però, per què no fer una escapada i gaudir d’un dia diferent sense haver d’esperar al dissabte o diumenge? T’oferim una oferta entre setmana per gaudir de la natura de la Garrotxa.

En les activitats de lleure i oci, els caps de setmana sempre hi ha més moviment i trobem més aglomeracions de persones que aprofiten el temps lliure per fer coses diferents. No obstant això, els dies feiners tots aquests espais estan més tranquils i s’ofereixen les experiències igualment. A Vol de Coloms volem cada dia de l’any, és per això que t’oferim venir a volar en globus entre setmana i poder aprofitar alguna promoció que tenim per aquests dies.

La primera avantatge de venir entre setmana és el preu. Pel que fa al vol volar en globus, apliquem una rebaixa de 15€ per persona respecte al preu del vol en cap de setmana. Per altra banda, també tenim alguns allotjaments que ens ofereixen ofertes. D’aquesta manera es pot venir a dormir la nit anterior al vol i estar a prop per l’endemà al matí.

El segon punt a favor és la tranquil·litat que tenim entre setmana. Moure’s per la comarca en dies laborals és molt diferent que en dies festius. Tot i que no podem comparar amb les retencions que podem trobar al voltant de Barcelona, sempre podem trobar algun punt de conducció lenta a l’entrada de les Preses o d’Olot. Un cop arribat a lloc també és molt més fàcil poder aparcar a la zona.

La disponibilitat és un altre factor a tenir en compte. Si es vol fer una reserva entre setmana, normalment amb una setmana vista, es pot fer una reserva del vol en globus. Si mirem els caps de setmana, la cosa canvia i en èpoques fortes s’ha de reservar amb un mes o un mes i mig d’antelació.

El paisatge en aquest cas no podem dir que sigui millor entre setmana que el cap de setmana, ja que la natura no entén de rutines ni de dies feines i laborables. Però el que sí que podem dir, és que si ens aixequem i veiem que el paisatge és bonic, és més fàcil reservar ràpidament per fer el vol i veure’l des del cel.

El vol en globus sempre és a primera hora del matí, concretament en el moment que surt el sol. Aquest fet pot ser un avantatge, ja que depèn de l’horari laboral, no hauries ni de demanar un dia de festa. Pel fet que a les 12 o 13 l’activitat ja s’ha acabat i després d’unes hores relaxants i de contemplació es pot anar a treballar amb l’energia renovada i la panxa plena.

Per aquests motius creiem que és una bona idea aprofitar l’oferta entre setmana a la Garrotxa, per poder desconnectar i descobrir la Garrotxa des d’un altre punt de vista.

Ja ho saps, doncs:

Aprofita una oferta entre setmana per gaudir del paisatge de la Garrotxa

Fes la reserva de la promoció del vol en globus entre setmana aquí!

Fes la reserva de la promoció del vol en globus entre setmana amb l’allotjament aquí!

Si no hi ha manera de venir entre setmana, pots fer la reserva del vol en cap de setmana aquí!

Comparteix