Ofertes en el vol en globus a la Garrotxa

6 desembre 2022

Volar en globus és una experiència que cal viure un cop a la vida. Una sensació que no es pot comparar amb cap altre. Vol de Coloms ofereix aquesta experiència durant tot l’any, no obstant els mesos de gener i febrer tenim unes ofertes en el vol en globus especials.

Aquests mesos de fred, tenim la concepció que a dalt el globus ha de fer molt de fred i no és el millor moment per venir a volar. Tot i això, per a nosaltres és una de les millors èpoques per volar. Per una banda, la visibilitat és la millor de l’any. L’atmosfera està molt més neta i ens deixa veure el paisatge més llunyà, com els Pirineus, Montserrat, el golf de Roses o el Pedraforca.

Per altra banda, en el globus fa la mateixa o millor temperatura que a terra. El fet d’anar dins el vent, que ens toqui el sol i l’escalfor del cremador, fa que la sensació sigui molt millor que a terra.

A part d’aquests dos factors, nosaltres afegim un tercer factor per acabar d’incentivar volar en globus aquests dos mesos de l’any. Durant el gener i febrer fem promocions que afecten al preu del vol en globus, al preu de l’allotjament i el preu de les activitats complementàries.

Aquestes ofertes en el vol en globus pot fer rebaixar el preu 20 € per persona adulta i 35 € per nen o nena de 5 a 12 anys. Amb la qual cosa, es converteix en un bon moment per venir tota la família junta a volar. Veure la zona volcànica de la Garrotxa sota els nostres peus i el paisatge dels Pirineus nevats al fons.

No deixis perdre aquestes promocions que faciliten viure una bonica experiència, en uns mesos amb menys activitats per fer.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DE LES OFERTES EN EL VOL EN GLOBUS!

Reserva un vol en globus els mesos de gener i febrer aquí!

Reserva el vol en globus i allotjament a l’hotel Olot centre aquí!

Més informació de les ofertes per volar a l’hivern aquí!

Comparteix