Regals originals per Nadal o Reis

27 novembre 2022

Arriba aquesta bonica època de l’any que ens fa il·lusió fer regals a les persones que estimem. Els nens i nenes ens transmeten la il·lusió que tenen quan veuen que s’apropa Nadal; comencen a fer el calendari d’advent, fan la carta als reis, al Tió o al pare Noel, fan el pesebre, decoren la casa… I mentre els petits estan ben il·lusionats, els grans ens toca buscar regals originals per Nadal o reis.

Ara que tenim tantes coses materials i a vegades ja no sabem què regalar, les experiències han passat ser una bona idea per Nadal. Els nostres costums diaris fan que a vegades no pensem en activitats diferents. I aquestes ocasions poden ser un bon moment per regalar experiències diferents.

A la Garrotxa, fa trenta anys que als germans Colom se’ls va acudir fer-ne una de molt bonica. Per alguns podia ser una bogeria, però ells van creure que seria una manera única i diferent de conèixer aquesta comarca.

Gaudir de la tranquil·litat que et dona flotar a l’aire ja és una cosa excepcional, però si més es té la sort de poder gaudir del paisatge que tenim a la Garrotxa, ja la converteix en una cosa màgica.

A vegades no cal anar molt lluny per veure i viure experiències úniques, ni cal comprar coses molt cares per sorprendre a la gent. Amb un vol en globus per sobre els volcans de la Garrotxa, en tens prou per fer el regal que farà treure un somriure a qualsevol persona que li regalis.

Ja ho saps, doncs:

ET DEIXEM IDEES DE REGALS ORIGINALS PER NADAL O REIS!

Regala un vol en globus aquí!

Regala una promoció de gener o febrer aquí!

Regala una experiència a mida aquí!

Comparteix