Passejar en globus a la Garrotxa i gaudir de Lluèrnia, festival del foc i la llum a Olot

28 octubre 2014

El dissabte dia 8 de novembre  a partir de la posta de sol i fins la mitja nit , tindrà lloc el festival Lluèrnia . De nou els carrers del centre d’Olot s’ompliran de màgia , foc i llum.

El festival vol convidar a tothom a celebrar una festa que recordi els nostres orígens  volcànics i la vinculació al foc i a la llum que, a la tardor, fa lluir més que mai els paisatges del nostre entorn.

El festival compte amb   la intervenció de diferents artistes visuals, actors, músics , dissenyadors d’il·luminació , arquitectes, alumnes de les escoles de la ciutat, escoles universitàries d’art i disseny i en definitiva, de tothom que se sent atret per la màgia del foc i de la llum, i que ens mostrarà els racons de la ciutat des d’un altre punt de vista.

Trobem diferents intervencions com: Envelat de festes, quatre cantons, Encent en foc, Flors de llum, la llum del Fènix, Cúmuls de llum , Hort de la llum,  demana un desig, Camp de fanals, Bosc Ballum, contes a la vora del foc,, llamp de rellamp, cuca de llum, ….

Vol de coloms també hi col·laborem amb la intervenció  On és el drac; una festa de foc mai no hi pot faltar un drac. Però el de Lluèrnia s’amaga . No sabem si és tímid o si el que vol és anar creant una llegenda com en Nessie, el drac d’Escòcia.

Programa del festival: Programa Lluèrnia 2014 

Comparteix