Pobles amb encant de la Garrotxa

30 maig 2023

La vida a la Garrotxa és tranquil·la i en contacte amb la terra. La naturalesa és predominant en la comarca, el 80% del territori és bosc i la resta terres de cultiu o pastura. Tot i això, entre tota aquesta natura també trobem ciutats i pobles amb encant.

Olot, capital de la comarca, concentra la gran part de la població, així com les activitats culturals, teatre, cinema, concerts, museus… La rodegen pobles més petits però amb molt d’encant, història i tradició.

Si interessa la història, hi ha dues localitats amb un gran patrimoni cultural: Santa Pau i Besalú, dos pobles amb edificis de més de mil anys d’antiguitat que ens traslladen a l’edat mitjana.

El món rural, que domina en tota la comarca, és especialment visible a la Vall d’en Bas. Set petits pobles dins el municipi, que juntament amb els camps de conreu i els animals et deixen una estampa difícil d’oblidar.

L’encant, la naturalesa i la mà de l’home es van ajuntar per donar-nos una de les millors panoràmiques que podem obtenir des del globus: Castellfollit de la Roca, un poble ubicat sobre una colada de lava visible gràcies a l’erosió del Riu Fluvià i el Toronell.

Com veus la Garrotxa a part del seu patrimoni natural, també hi trobem diferents ciutats i pobles amb encant que hem radiografiat de forma molt breu. No obstant això, comencem un seguit de blogs on anirem explicant amb molt més detall, els atractius dels pobles que trobem a la nostra comarca.

Ja ho saps, doncs:

SEGUEIX EL BLOG PER SABER MÉS DELS POBLES AMB ENCANT DE LA GARROTXA!

Descobreix els pobles de la Garrotxa des del vol en globus aquí!

Segueix les nostres entrades noves del blog aq!

Més informació de la comarca de la Garrotxa aquí!

Comparteix