Què fer a l’estiu?

14 juliol 2023

Aquests mesos solem disposar d’una cosa que la resta de l’any no tenim. La feina, l’escola, les tasques de casa… ens ocupen moltes hores del dia i no ens queda temps lliure per gaudir d’activitats, de llocs desconeguts o de moments de descans. Un cop arriba el juny, tot canvia, arriben les vacances i ja ens comencem a plantejar què fer a l’estiu.

A la Garrotxa tenim una activitat que engloba tot allò que amb la vida quotidianament no podem fer.

Primer, és una activitat d’oci poc habitual. Normalment, quan pensem a ocupar el temps, pensem a anar al teatre, anar a restaurants, veure una pel·licular, fer una caminada per la platja o la muntanya, anar a escoltar un concert, descansar… però no se’ns acut fer un vol en globus.

Segon, ens permet conèixer un lloc desconegut. La Garrotxa és una destinació concorreguda per molta gent que vol passar uns dies a la naturalesa. Tot i això, el vol en globus a l’estiu ens permet descobrir la zona volcànica des d’un punt de vista totalment diferent.

Finalment, també ofereix un moment de descans i tranquil·litat. Tot i que no ho sembli, el vol en globus és una activitat molt relaxant. L’aeronau es mou dins les masses d’aire, amb la qual cosa ens desplacem a la mateixa direcció i velocitat que van. D’aquesta forma, es flota pel cel sense frenades ni accelerades. Podem contemplar tot el paisatge natural de forma molt tranquil·la i sense fresses que molèstia.

No tot a l’estiu ha de ser platja i sol. També pot haver-hi temps per viure l’experiència del vol en globus a la Garrotxa

Ja ho saps, doncs:

SI NO SAPS QUÈ FER A L’ESTIU, VINE A VOLAR EN GLOBUS A LA GARROTXA

Vine a volar en globus entre setmana aquí!

Vine a volar en globus entre setmana amb l’allotjament la nit abans aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí!

Comparteix