Volar en globus per les vacances d’estiu

29 juny 2023

Estem en una època que no parem de fer coses. Aprofitem el bon temps i la calor per concórrer llocs que no solem anar. Anem a la platja per combatre la calor amb la brisa marinera. Anem al Pirineu a coronar els seus cims. Gaudim dels sopar a la fresca en piscines, terrasses o xiringuitos. Anem a piscines públiques o privades per remullar-nos en els moments més calorosos del dia. Marxem de vacances a llocs desconeguts. Fem activitats diferents de les quals no estem acostumats. MIl i una activitats concentrades en dos mesos. Una de totes aquestes coses noves pot ser volar en globus per les vacances d’estiu.

L’activitat comença a primera hora del matí, així que no patiu per la calor. Ens enlairem a les 7 del matí tot i que s’ha de ser a les nostres instal·lacions a les 6:30. És una mica aviat, però com que són vacances sempre es pot fer una migdiada per recuperar les hores de son. El vol dura entre 1 hora i 1 hora i mitja, així que aterrem quan el sol comença a escalfar de veritat. A partir d’aquí ja estem a dins al cotxe o esmorzant a les nostres instal·lacions.

Un avantatge de venir per les vacances, és que es disposa dels dies d’entre setmana per venir. Això és un gran avantatge perquè el preu del vol en globus a la Garrotxa, és de 175€, 20€ més econòmic que el cap de setmana. A més si es vol venir a dormir la nit abans, tenim la promoció de dormir i volar pel mateix preu que us costaria volar el cap de setmana.

A part del preu, és el moment que els nens i nenes no tenen escola, així que podeu aprofitar per fer una escapada tota la família junta.

Ja ho saps, doncs:

VOLAR EN GLOBUS PER LES VACANCES D’ESTIU

Vine a volar en globus entre setmana aquí!

Vine a volar en globus entre setmana amb l’allotjament la nit abans aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí!

Comparteix