Ruta de tapes a Olot

29 abril 2022

La gastronomia és un dels molt atractius que té la Garrotxa. La comarca sempre s’ha caracteritzat per ser una zona rural on la l’agricultura i la ramaderia ha estat molt important. Ens ha proporcionat productes alimentaris de proximitat de gran qualitat. Gràcies a aquests magnífics productes s’ha desenvolupat una gastronomia molt potent, basada en plats tradicions. Amb la idea de poder fer un tastet d’aquesta gastronòmica volcànica, del 6 al 29 de maig a Olot, es fa la ruta de tapes.

Aquest esdeveniment d’un mes de durada, permet anar a un bar o restaurant d’Olot i provar una tapa creada exclusivament per la ruta i veure un quinto per només 3,5€.

Un cop provada, és important votar la tapa, ja que al final del mes podrem saber quina és la millor tapa de la Garrotxa. A més a més, si es vota es té l’opció de guanyar magnífics premis, entre ells un vol en globus amb nosaltres. Una bona manera de conèixer el paisatge de la comarca.

Cartell ruta de tapes Olot. Font: associació d’hostalatge de la Garrotxa

Com es pot veure a la foto, hi ha un total de 18 restaurants i bars que s’han apuntat a aquesta campanya que organitza l’associació d’hostalatge de la Garrotxa. Creant una oferta molt variada i atractiva que fa venir ganes de provar-les totes.

Tapes de cada bar o restaurant. Font: associació d’hostalatge de la Garrotxa

Si ja era interessant venir a la Garrotxa a la primavera, ara encara ho és més amb aquesta iniciativa tan divertida. És tot un privilegi poder descobrir el renaixement de la natura, gaudint d’una tapa d’autor i un quinto.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX DE LA RUTA DE TAPES A OLOT I DE PAS VINE A VOLAR!

Més informació de la ruta de tapes d’Olot aquí!

Coneix la Garrotxa des de l’aire aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí!

Comparteix