Vol en globus a Catalunya

26 gener 2022

El vol en globus a Catalunya és una pràctica força estesa. Un viatge que, tot aquell que l’experimenta el tornaria a repetir.

La comarca de la Garrotxa és una de les més espectaculars de Catalunya per la seva orografia. Des de l’aire es pot divisar tot el seu relleu i és una bona manera de poder-la veure al complet. L’activitat de vol en globus permet poder gaudir d’aquestes vistes a qualsevol època de l’any.

La nostra empresa, Vol de Coloms, compta amb 5 globus amb una capacitat total de més de 60 passatgers. Unes aeronaus fabricades per Ultramàgic, la segona empresa fabricant al món i l’única d’Espanya de globus d’aire calent. La producció anual de l’empresa, ubicada a Igualada, se situa entre els 80 i 120 globus, el 80% de la qual és destinada a l’exportació.

El volum de cada vela va lligada al volum de la cistella. A Vol de Coloms, les cistelles són de 8, 10, 12 i 16 passatgers. També tenim cistelles adaptades per a persones amb alguna discapacitat que compten amb seients hidràulics que permeten al viatjant gaudir d’un vol en globus amb la màxima comoditat i amb una visibilitat excel·lent. A més totes les cistelles tenen porta el que fa que l’accessibilitat sigui més còmode pels passatgers que ho necessiten.

També oferim vols en globus exclusius per totes aquelles persones que volen viure l’experiència només en parella o bé en grups de 4 persones. Les cistelles les tenim preparades perquè el viatjant gaudeixi l’experiència només amb els seus.

Però a banda del vol, el que ens fa diferents a la resta són les nostres instal·lacions. A Vol de Coloms tenim tots els serveis en un mateix espai, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Aquí, a tocar del volcà Croscat trobareu la nostra base, des d’on s’enlairen tots els globus juntament amb el bar- restaurant on us oferim un esmorzar abans del vol i un altre, el de pagès, després d’haver fet el vol en globus. També hi tenim l’aparcament privat i les oficines.

La zona d’aterratge és l’única que no podem incloure en el nostre bonic i cuidat recinte ja que cada dia, i segons el vent, s’aterra a un lloc diferent. El vent és el que mana. Però un cop a terra, el nostre equip de terra és el que s’encarrega de traslladar tots els passatgers al punt d’origen i on s’acaba l’experiència, amb l’esmorzar complet: pa amb tomàquet, embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra a la brasa, begudes, postres de la Cooperativa La Fageda i cafès. I perquè no oblideu un dia tant diferent i especial us entreguem un diploma de vol firmat pel vostre pilot.

Si vols fer un vol en globus a Catalunya, tria la Garrotxa!

Ja ho saps, doncs:

VINE A VOLAR AMB NOSALTRES!

Reserva un vol en globus aquí!

Reserva el vol en globus en família aquí!

Crea la teva experiència a mida aquí

Comparteix