Vol en globus a l’hivern

10 gener 2024

Un cop passat Nadal sembla que s’acabi l’hivern, però tot just acaba de començar. Després de l’afartament de festes, arriben aquests mesos freds, sense dies festius i que sortim de la feina i tot és fosc. Una època tranquil·la que sembla que tot es pari. Tanmateix, el vol en globus a l’hivern no para.

Moltes persones es pensen que durant aquests mesos s’atura l’activitat de volar per sobre els volcans, però tot al contrari, continuem volant. De fet, és una de les millors èpoques per volar.

La visibilitat durant aquesta estació és magnífica, el vol en globus a l’hivern et permet veure el Pirineu, el golf de Roses, les muntanyes de Montserrat, el Pedraforca…

A més no et pensis que et congelaràs al globus, la sensació és molt millor de la que et penses. Al viatjar dins la massa de vent, fa que la temperatura sigui igual o més alta de la que tenim a terra, tot i volar a 2000 metres.

La sensació de volar a l’hivern és única. Veure la naturalesa com està dormint, esperant que torni la primavera per reviure. Sentir el silenci. Veure com les zones opaques es manté la gelada del matí i en les zones que toca el sol, es recupera el color verd que li ha robat la glaçada.

Com sempre diem, cada estació té el seu encant, així que ara que no hi ha neu a les estacions d’esquí pots aprofitar per venir a gaudir d’un vol en globus per sobre la zona volcànica.

Ja ho saps, doncs:

GAUDEIX D’UN VOL EN GLOBUS A L’HIVERN A LA GARROTXA!

Reserva un vol en globus els mesos de gener i febrer aquí!

Reserva el vol en globus i allotjament a l’hotel Olot centre aquí!

Més informació de les ofertes per volar a l’hivern aquí!

Comparteix