De la música a Vol de Coloms

29 gener 2019

Diuen que la música és un dels grans plaers que tenim els éssers humans. I és que les persones naixem amb moltes capacitats diferents. Tots tenim més talent per a unes coses o per a unes altres, però, pel que fa a la música, gairebé tothom se l’estima i la necessita. La dutxa és aquell gran aliat on l’acústica i la coartada s’ajunten per donar la millor versió musical de nosaltres mateixos. I és que ho portem als gens, des de qui no té ni el més mínim sentit del ritme fins a l’oïda absoluta (aquelles persones que tenen una gran facilitat per al món musical per les seves capacitats per identificar elements súmmament rellevants per a la música).

El refranyer popular és ple d’expressions populars sobre la música, com ara: “És música per a les meves orelles”. Casualment avui hauria estat l’aniversari del compositor austríac Franz Schuber. A Vol de Coloms ens estimem el nostre territori. És un plaer veure els paratges que conté la nostra cultura. A més, en tots els vols que fem oferim hi ha la possibilitat d’acompanyar-vos amb música, d’entre altres serveis com la gastronomia local.

Enlaira’t amb Vol de Coloms i gaudeix d’una experiència única per als cinc sentits en un territori únic i majestuós.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Comparteix