El Nadal aterra a La Garrotxa

9 agost 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El Nadal tenyeix l’ambient de bones intencions i omple els carrers d’alegria i emotivitat. Les accions desinteressades flueixen com els cabassos de neu ho fan enmig d’una gran nevada a Moscou i la remor dels bombos de loteria ens tempta durant els últims dies abans dels sortejos: nadal, grossa i nen configuren el “sota, caballo y rey” de la tradició nadalenca més lúdica d’aquest país, això sense passar per alt les aclamades i fornides quines de Nadal.

La nostra estimada comarca de La Garrotxa dóna la benvinguda per la porta grossa a tots els personatges encarregats de convertir aquestes festes en experiències destil·lades i produir records inoblidables. Què ens tindrà preparada la nostra comarca preferida aquest cap de setmana tan especial..?

Fàcil d’endevinar si hom s’esforça una mica segur que en treu l’entrellat. Aquest divendres s’inaugurarà la Pista de Gel que estarà disponible fins al dia 8 de gener a la Plaça Major d’Olot, una activitat a l’altura tant de grans com de petits. Els esperats Pastorets que no faltaran a la cita anual, ens brindaran una excel·lent representació nadalenca a l’espai Els Catòlics. Activitats com El Mercat SolidariNadalesEl Tió i molt més posaran l’estrella final al preciós arbre nadalenc simbòlic que conformarà la nostra estimada comarca de La Garrotxa.

Així que ja ho sabeu, ens trobem a les terres volcàniques per viure un cap de setmana en plena erupció consumista i sentimental, una mescla única i difícil de casar però que durant l’últim mes de l’any sembla posseir una vitalitat de combustible inacabable.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comparteix