Rutes a la Garrotxa, naturalesa en estat pur

11 octubre 2023


Respirar aire pur, admirar la naturalesa, perdre’t per boscos màgics, escoltar en el silenci el murmuri de l’aigua del riu. Aquestes són algunes de les moltes sensacions que sentim quan fem rutes a la Garrotxa.

Des de 1514 mestres, el Puigsacalm, la segona muntanya més alta de La Garrotxa, ens dona una perspectiva de tota la comarca. A través de diferents rutes possibles podem arribar al cim de la muntanya més significativa: sortint de Joanetes, Sant Privat o des del coll de Bracons.

A pocs quilòmetres de distància, l’aigua es llença a una caiguda lliure de cent quinze metres d’altura, formant una de les cascades més espectaculars de la Garrotxa. El Salt del Sallent, inici de l’afluent que acabarà al Riu Fluvià, l’encarregat de recollir totes les aigües dels diferents corrents fluvials. Un dels més importants de l’Alta Garrotxa és el Llierca, amb un punt de gran bellesa: un pont del segle XIV amb un gorg de gran dimensió, on els més atrevits salten des de 28 metres d’alt.

Les rutes a la garrotxa són infinites i per tots els nivells. Des de les més suaus per veure els volcans o la Fageda, a les d’un desnivell més pronunciat com pot ser el Camí Ral. Antic camí que unia les ciutats d’Olot i Vic, on es practicava l’estraperlo, sobretot de productes alimentaris. 

Ja ho saps, doncs:

VINE A SEGUIR UNA DE LES MOLTES RUTES!

Descobreix les rutes per la Garrotxa aquí!

Si et canses vine a veure la Garrotxa des de l’aire aquí!

Més informació de la comarca de la Garrotxa aquí!

Comparteix